Projektledare konferenser och events — Djurönäset

Lediga jobb på Djurönäset

Vi söker projektledare för konferenser och events

Djurönäset, ett av Sveriges största konferens- och spahotell mitt i hjärtat av Stockholms skärgård, med 272 hotellrum, drygt 60 mötesrum och kapacitet för grupper upp till 450 personer. Vi är även ett Skärgårdsspa med 25-meters inomhuspool och varm infinitypool med fri utsikt över Kanholmsfjärden, gästhamnen och sjökrogen Sjöboden. Djurönäset utvecklas i snabb takt och är idag är ett hotell i toppklass som anordnar stora konserter med Sveriges artistelit på Djurönäsets egna eventområde – Folkparken.

Vi behöver omgående en engagerad och driven person till vår enhet projektledning konferens och event. Som projektledare har du en av våra viktigaste roller i att se till att våra konferensgäster får bästa tänkbara upplevelse. Från start till slut, för både den lilla som den stora gruppen. Vi tar emot grupper från 2 till 450 personer och här ansvarar du för att planera, arbeta med merförsäljning, organisera och genomföra konferensen eller eventet samt följa upp.

Våra önskemål

Du behöver ha arbetat några år som projektledare inom konferens och event. Du bör ha mycket god administrativ förmåga och har du erfarenhet av bokningssystemet Hotsoft, blir vi lite extra glada.

Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och kan hantera flera bollar samtidigt. Arbetsuppgifterna är både administrativa och operativa.

Vem är du?

För att lyckas i din roll ska du vara positiv, ansvarsfull och strukturerad.  Du behöver vara självgående och våga ta initiativ. Med ditt glada, personliga och drivande sätt ser du till att få saker gjorda. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska.

Vad väntar du på?

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader.
Arbetstiden är fördelad över vardagar, men helg- och kvällsarbete förekommer när du genomför stora konferenser. Vi har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan snarast. Vänta inte, urval sker löpande. Skicka ett personligt brev och ett CV till jobbansokan@djuronaset.com

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta vår receptionschef, Mathilda Ahlgren, 08-57149914