Kockar till våra restauranger — Djurönäset

Lediga jobb på Djurönäset

Vi söker kockar

Vi är stolta över att säga att vi lagar maten från grunden. Vi rimmar torsken, slår bearnaisen, kokar ärtorna till soppan och röker laxen själva. Vi bakar småkakor och träkolsgrillar fina köttbitar.

Har du branschkännedom, noggrannhet, servicekänsla, goda kunskaper i svensk matlagning och husmanskost, samt ett stort intresse för mat och dryck? Tycker du om människor och utmaningar? Då tror vi du kommer trivas på Djurönäset. Vi erbjuder en rolig, ambitiös och varierande arbetsmiljö med duktiga, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas.

Våra restauranger

Matsalen är den skönt sobert inredda restaurangen med en hänförande utsikt över Kanholmsfjärden, högt över klippor och hav. Här finns det en stor nyrenoverad terrass i olika etage och delvis under tak för måltider ute i det fria.

Sjöboden är skärgårdskrogen på bryggan, i den perfekta kvällssolen öppet juni – augusti. Stockholms skärgård som man vill att det ska vara. Här serveras a la carte meny för lunch och middag från juni till mitten av augusti. På tisdagar och torsdagar är det livemusik med flera av Sveriges mest namnkunniga artister. Dessa kvällar serveras det grillbuffé. Fredagar DJ till kl 01.00.

Folkparken är vårt eventområde med scen, dansbana, femkampsbodar, barer och stort restaurangtält för upp till 500 sittande gäster.

När, var & hur?

  • Varierad arbetstid mellan 06.30-01.00 alla dagar i veckan.
  • Tillfällig personalbostad kan ev. ordnas.
  • Kollektivavtal för Unionen resp. HRF tillämpas.
  • Tjänsten är med start omgående.

Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com


Om Djurönäset

Djurönäset är inte bara ett hotell med 272 rum i hjärtat av Stockholms skärgård. Vi har även, håll i dig nu, Skärgårdsspa med infinitypool ute, 25 m inomhuspool, relax, och bastulandskap, SPA-behandlingar, gästhamn, folkpark, sandstrand, Äventyrscenter, vedeldade badtunnor och sjöbastu, eljusspår, utegymsstationer, gym, barer, sjökrogen Sjöboden, restaurang Matsalen, boutiquehotell, kongressal, konferenslokaler…ja, vi har helt enkelt et stort utbud av faciliteter. Gemensamt är att vi  finns på vår egen halvö på Djurö, på 22 hektar sjötomt med varierad flora och fauna.

Men, allt ovan kan vara hur fint som helst, men ger inte en bra totalupplevelse för våra gäster utan serviceminded….personal. Det är där du kommer in, hoppas vi. En riktig servicestjärna som älskar att ge det där lilla extra för att göra gästen nöjd, eller ja, helst mer än nöjd.