Magnus Carlsson - julbord med julshow — Djurönäset

Magnus Carlsson – julbord med julshow

OBS! ingen show tyvärr, men ändå mysiga julbordsupplevelser

Som ni kanske sett och förstått så kommer vi inte få ha julshow med Magnus Carlsson.
Detta p.g.a. nya restriktioner.

MEN, vi får oavsett servera ett härligt julbord, erbjuda spaupplevelser i vårt Skärgårdsspa, sova i sköna sängar och njuta av skärgårdsmiljön m.m.
Vi hoppas därför att ni ändå väljer att besöka oss, trots att Magnus Carlsson inte är hos oss och showar.

För alla er som redan bokat julbord och show, ni blir inom kort kontaktade via mail för ombokning eller, ve och fasa, avbokning.

Dinner Show med Magnus Carlsson i mars

OBS! Är du en riktig Magnus Carlsson-fan? Då har vi en god nyhet, 13 mars blir det Dinner show med Magnus Carlsson hos oss på Djurönäset.
Detta kommer bli bokningsbart inom kort, så skulle du absolut ej vilja komma på julbord utan Magnus Carlsson, så får du här och nu förhandstips om 13 mars.

Ni är hur som helst varmt välkomna till Djurönäset.

Julbord med show

I år blir det den fantastiske Magnus Carlsson som uppträder till vårt julbord! Det blir stämningsfullt med både lugna julklassiker och låtar med mer drag i. Showen framförs i flera akter före, under och i slutet av er julbordssittning.

Kort om Magnus

Magnus slog igenom som sångare i Barbados och blev sedan en av de fyra medlemmarna i Alcazar. Sedan 2006 är han soloartist med stora hits som ”Live Forever” och ”Möt mig i Gamla Stan”. Magnus har medverkat i mängder av TV-program, uppträtt på Diggiloo-turnén, egna krogshower och i många olika julsammanhang. Han har sålt miljontals skivor i Sverige och utomlands. Dessutom har han varit programledare både i radio och TV och räknas som en av Sveriges mest folkkära och ständigt aktuella artister. Jo, en sak till: Magnus har under de senaste åren uppträtt med sin hyllade föreställning ”Från Barbados till Gamla Stan” som även nominerades till Årets Scenshow och en Grammis för musiken.

Magnus är en artist som lyser, sprider glädje och är en riktig stjärna!

Om det blir en ”julig” positiv kväll att minnas? Jajamensan!

Julbord med spa och övernattning

  • Julbord
  • Entré till Skärgårdsspa ankomstdagen kl. 15.00-23.00
  • Övernattning i skön säng
  • Frukostbuffé
  • Entré till Skärgårdsspa avresedagen kl. 06.00-11.00
Boka Julbord med spa och övernattning

Julbord

Boka julbord

Corona/Covid-19

Vi följer alla restriktioner som gör så att du ska få en trygg vistelse på Djurönäset. Läs mer om våra åtgärder gällande Corona/Covid-19.