Julafton med spa i Stockholms skärgård — Djurönäset

Julafton med spa i Stockholms skärgård

Trött på att behöva fixa julbord för tjocka släkten varje jul? Eller, kanske tråkigt att fira jul ensam? Bor ni kanske inte stort nog för att kunna fira tillsammans? Varför inte låta oss på Djurönäset ta hand om er över julhelgen så att ni kan stressa av och bara ha det gott med nära och kära? Kom till oss dan före dopparedan, ta julbad i havet (eller i en av de två olika poolerna) ät en god middag och ha uppesittarkväll med DJ i vår Loungebar.

På Julafton finns alla möjligheter för att umgås, besöka vårt spa, promenera på våra 22 hektar sjötomt, äta och dricka gott. Självfallet visar vi Kalle Anka på storbildsskärm i vårt stora lekrum. I Lobbybaren har vi under eftermiddag och kväll en pianist vid flygeln bredvid den öppna spisen. Som middag serverar vi vårt julbord, lagat från grunden, av våra duktiga kockar.

I varje boendehus, där hotellrummen ligger, finns en ”vardagsrumsdel” med flera olika soff- och fåtöljgrupper, förutom alla dem som du finner i lounge och lobby. Vi tänkte att det vore bra för dig att veta om du undrar över julklappsutdelning och så.

Vill man ha en mysig kyrklig julstämning finns det möjlighet att besöka midnattsmässan fem minuter bort i Djurö kyrka på julafton.

Spa

I vår stora, fina spaavdelning kan du dessa dagar låta barnen bada tillsammans i den varma inomhuspoolen, sjunka ner i det 37-gradiga vattnet i den varma infinitypoolen, slappa i bastulandskapet, prova på sköna spabehandlingar anpassade just för barn, eller bara ”chilla” i en vilstol. Från kl. 15.00 – 20.00 på ankomstdagen och från kl. 8.00 -11.00 avresedagen är hela familjen välkommen på bad och lek. Mellan klockan kl. 6.00 – 8.00 och kl. 20.00 – 23.00 kan de vuxna njuta av lite egentid i spaet. Den varma infinitypoolen är öppen från kl. 9.00 varje morgon och hålls stängd kl. 14.00 – 15.00 för städning.
OBS! Åldersgräns 4 år i varma infinitypoolen.

Boka hela helgen eller välj den dag som passar er bäst

Ankommer ni under julafton så får ni denna härliga dag entré till Skärgårsdsspa från 12.00 då vi ej kan garantera åtkomst till ert rum förrän kl 15.00. (Men, om det är städat och klart innan dess så får ni såklart tillträde tidigare). Badrock och tofflor ingår till de vuxna, så ta med egen badrock till barnen är vårt tips. Vad ska ni göra med bagaget om ni vill besöka spa innan ni fått checka in på rummet? Jo, det kan ni ställa in i bagagerummet vid receptionen.

Vill ni fortsätta er julvistelse boka jullovspaket hos oss går det såklart också fint!


Coronavirus/Covid-19

Självklart följer vi alla restriktioner för att förhindra smittspridning. Läs mer här.

Boka Julaftonspaket, 23-25 december

Badrock och tofflor ingår till de vuxna, så ta med egen badrock till barnen är vårt tips. Vad ska ni göra med bagaget om ni vill besöka spa innan ni fått checka in på rummet? Jo, det kan ni ställa in i bagagerummet vid receptionen.

Dan före dopparedan – 23 december

 •  Vedeldad bastu öppen och bad i havet 13.00 – 15.00 eller i spaet från 15.00
 •  Middag, kvällens varmrätt (möjlighet att köpa till för- och efterrätt finns)
 •  Uppesittarkväll med DJ
 •  Sova sött i våra sköna sängar

Julafton – 24 december

 • Stor frukostbuffé med julgröt
 • Spa
 • Stort lekrum med bl.a. julpyssel för de yngre (och såklart även för övriga med barnasinnet kvar)
 • Kalle Anka och hans vänner på storbildskärm
 • Sjungande pianist vid flygeln kl. 16.00 – 18.00 och kl. 21.00 – 23.00
 • Julbord lagat från grunden
 • På egen hand, Midnattsmässa i Djurö kyrka kl. 23.00

Juldagen – 25 december

 • Stor frukostbuffé med julgröt
 • Spa från kl. 06.00 – 11.00. Barn under 16 år: kl. 08.00 – 11.00 (varma infinitypoolen har åldersgräns på 4 år)
Boka julafton med spa