Noice | Konsert på Djurönäset | 19 november

Noice

19 november. Succébandet och tonårsidolerna Noice spelar på Djurönäset

Evenemangsinformation

Datum

19 november 2021

Tid

20:30 -

Succébandet och tonårsidolerna Noice spelar på Djurönäset

Var du ett fan när det begav sig? Är Noice ett band som färgade din ungdomstid? Eller har du kanske upptäckt dem på senare år? Hur du än känner till bandet, så är det nu dags att se dem live här hos oss på Djurönäset. Vi serverar AW-middag, kvällens varmrätt i Matsalen. Efter middagen drar konserten igång i vår Bankettsal. Passa på att koppla av på Skärgårdsspa innan eller efter konserten, övernatta i sköna sängar och vakna upp till en härlig frukost.

Legendariska Noice – nu mer aktuella än någonsin

Noice slog 1980 igenom över en natt efter att ha medverkat i TV-programmet Måndagsbörsen med hitlåtarna ”En kväll i tunnelbanan” och ”I natt e hela stan vår”. Tonåringarna sålde 100 000 ex av debutalbumet Tonårsdrömmar och kom att bli en av de största svenska rockgrupperna genom tiderna.

De efterföljande albumen Bedårande barn av sin tid (med hitsen ”Du lever bara en gång”, ”Allting Okey” och ”Ut i natten”) samt Det ljuva livet (med ”Dolce Vita” och ”Vi rymmer bara du och jag”) sålde både guld och platina, och succén höll i sig. Hysteriska fans följde vartenda steg gruppen tog.

Noice enda nu levande originalmedlemmar, Robert Klasen (trummor) och Peo Thyrén (bas), turnerar sedan drygt femton år tillbaka intensivt över hela Sverige. De bjuder sin stora och entusiastiska publik på en högoktanig show där gruppens alla superhits ingår.

Noice-låten ”Dolce Vita” spelas flera gånger i Persbrandts och Filip & Fredriks succéfilm Tårtgeneralen och har gett Noice tusentals nya lyssnare på Spotify. Gruppen har omkring 150 000 månatliga lyssnare på Spotify.

2019 kom boken ”Från Noice till nu” skriven av Peo Thyrén. Nu är bandet högaktuella med en mycket uppmärksammad dokumentär på SVT och har setts av mer än en miljon, samt musikalen om bandet, som ska spelas på Cirkus i Stockholm.

Spa

När du bokar konsert med övernattning ingår entré till vårt Skärgårdsspa. Här kan du sjunka ner i den varma infinitypoolen utomhus, slappna av i bastulandskapet och bada i 25-meters poolen inomhus. Från kl. 15.00-23.00 på ankomstdagen och från kl. 06.00-11.00 avresedagen. Den varma infinitypoolen är öppen från kl. 8.00 varje morgon. Det är 16-års gräns i vårt spa.

Noice konsert, middag, övernattning och spa

  • Noice konsert
  • Kvällens varmrätt
  • Entré till Skärgårdsspa ankomstdagen kl. 15.00-23.00
  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • Entré till Skärgårdsspa avresedagen kl. 06.00-11.00
Noice med övernattning och spa

Noice konsert & middag

  • Noice konsert
  • Kvällens varmrätt

Pris 645 kr (Ticketmasters administrativa avgift tillkommer)

Noice konsert och middag

Noice konsert

  • Noice konsert

Pris 395 kr (Ticketmasters administrativa avgift tillkommer)

Noice konsert

Kontaktinformation

Schema

Fredag 19 november
15:00 - 23.00
Incheckning och tillgång till Skärgårdsspa (övernattande gäster)
18.00 -
Första sittningen
18.30 -
Andra sittningen
20.30 -
Insläpp till Banketten
21.00 -
Noice går på scen
Lördag 20 november
06.00 - 11.00
Tillgång till Skärgårdsspa (övernattande gäster)
07.00 - 10.30
Frukostbuffé (övernattande gäster)

Arrangör

Djurönäset

Telefonnummer

08-571 490 00

E-post

info@djuronaset.com

Plats

Bankettsalen