Må-Bra-Weekend | Djurönäset | Stockholms skärgård

Må-bra-weekend

En boost för kropp och själ. 29-30 april.

Evenemangsinformation

Datum

29 april 2023 - 30 april 2023

Tid

-

En boost för kropp och själ

Nu är det dags för ännu en av Djurönäsets populära Må-bra-weekends! Njut av en helg fylld av bl.a. spaupplevelser, yoga, Zumba, skärgård och läckra måltider. Perfekt för dig som behöver en extra skjuts för både kropp och själ.

OBS! Ta gärna med egen yogamatta. Har du ingen går det att låna/köpa på plats.

Klassbeskrivningar

Zumba -Zumba Fitness är en enkel dansklass där vi dansar till latinska rytmer blandat med populärmusik. Fokus är på dans- och träningsglädje, motionen får man på köpet. Så det finns inga felsteg – vi kallar det variation. Varje klass känns som ett härligt dansparty! Önskan är att du ska lämna klassen med ett stort leende, svettig, glad och uppfylld av energi och dansglädje

Yoga – Ett dynamiskt yogapass med fokus på smidighet, uthållighet, andning och att få igång energiflöde i kroppen.

Kundaliniyoga – Vi väcker kroppen med mjuka asanas. Tillsammans med andning och närvaro får vi kroppen och sinnet i balans. Du sätter energin för dagen.

Yin Yoga – Ett nybörjarvänligt pass anpassat för att lugna nervsystemet inför en god natts sömn. Enkla poser för att minska stress och hitta det inre lugnet.

 

Instruktörer

Isabell Pollak – Isabell är utbildad Kundaliniyoga- och meditations lärare och har undervisat i 12 år. Hon menar att alla kan yoga! Yogan hjälper dig att lära känna din kropp, bli medveten om vad din kropp behöver. Genom andning, rörelse och närvaro i stillhet hjälper hon dig att hitta verktygen för en bättre hälsa.

Tilly Thomson – Efter att ha hittat yogan och upptäckt vilken positiv effekt det hade på Tillys eget välbefinnande utbildade hon sig till yogalärare 2018. Sen dess har hon arbetat som yogalärare och livscoach. Tilly ett brinnande intresse för hälsa och hur vi med hjälp av inre närvaro, medvetenhet och rörelse kan göra stora livsförändringar för att må bättre och leva mer autentiskt med dem vi är.

Marlene Björkdahl – Marlene Björkdahl är licensierad Zumba-instruktör sedan 2010 samt Linedanceinstruktör sedan 2005. Hon jobbar heltid med dans i egen regi och har samarbeten med flera kommuner, skolor, seniorföreningar samt olika event i Sverige och utomlands. Tillsammans med kollegan Tina Johansson har de varit en del av Djurönäsets Må bra-weekends sedan starten 2019.

 

Skärgårdsspa

Förutom helgens energiboostande tränings- och wellnessprogram har du tillgång till vårt lyxiga Skärgårdsspa med den underbara varma utomhuskällan, en 25-meters inomhuspool och gym under hela din vistelse. Passa på att njuta av den friska skärgårdsluften under en energigivande löprunda i vårt elljusspår och träna i gymmet – både ute och inne. Du kan även låna en yogamatta och köra ett eget meditations- och stretchprogram ute i naturen. I spa-baren kommer det finnas smoothies och andra nyttigheter. Boka spabehandlingar för lite extra lyx.

Öppettider
Kl. 06.00-23.00. Varma infinitypoolen utomhus öppnar 07.00 och är stängd 13.00-14.00 för rengöring.

Barn
Förutom utvalda lovdagar så är det 16-årsgräns i hela spaavdelningen.

Hotellrum

Vi har flera olika rumskategorier att välja på:

Mat

Vällagade rätter av våra duktiga kockar. På morgonen serveras en stor frukostbuffé i vår matsal, med havsutsikt.

Utomhusaktiviteter

Förutom våra spa-faciliteter har ni 22 hektar sjötomt med härliga klippor, sandstrand, naturstigar och, om man så vill, löparspår med utegymsstationer. Det finns också tillgång till tennis, gym, kanoter, roddbåtar, cyklar m.m. (vissa finns endast vid säsong).


Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 43/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Fri parkering. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.

  • Tränings- och wellnessprogram
  • Middag, trerätters meny, sittningstid kl 18.00
  • Del i tvåbäddsrum/dubbelrum (enkelrum finns att boka)
  • Stor frukostbuffé med utsikt över skärgården
  • Entré till Skärgårdsspa med bastulandskap, 25 meters inomhuspool, infinitypool och gym, både ute och inne.
  • Utcheckning kl. 12.00 söndag

 

Varma infinitypoolen öppnar 07.00. Vänligen observera att man ej får äta middag i badkläder/badrock.

Åldersgräns i Skärgårdsspa 16 år.

Boka Må-bra-weekend

Kontaktinformation

Schema

Lördag
11.00 - 12.00
Zumba
Instruktör: Marlene Björkdahl
12.30 - 14.00
Lunch
Bokas separat
14.00 - 16.30
Egentid
Tillgång till Skärgårdsspa
15.00 -
Incheckning
16.30 - 17.30
Yoga
Instruktör: Isabell Pollak
17.30 -
Egentid
Tillgång till Skärgårdsspa
fr 18.00 -
Middag
21.00 - 22.00
Yinyoga
Instruktör: Tilly Thomson
Söndag
7.00 -
Skärgårdsspa öppnar
7.30 - 10.30
Frukost
8.00 - 9.00
Yoga
Instruktör: Isabell Pollak
10.00 - 11.00
Zumba
Instruktör: Marlene Björkdahl

Plats

Djurönäset Seregårdsvägen 1