Hoffman, Tärnfors & Gladys del Pilar - Sjöboden 1 juli — Djurönäset

Hoffman, Tärnfors & Gladys del Pilar

Evenemangsinformation

Datum

1 juli 2021

Tid

17:00 - 21:00

Kostnad

från 495 kr

Hoffman, Tärnfors & Gladys del Pilar – live i Sjöboden

Denna kväll kör Robert Hoffman, Mats Tärnfors med Gladys del Pilar som gästartist live i Sjöboden. Hoffman Duo spelar till vardags i det mycket ”skärgårdspopulära” coverbandet Hoffman Circus. Gladys del Pilar -en av Sveriges i särklass största röster inom gospel/rock genren, med en 25 årig fantastisk och händelserik karriär bakom sig. Gladys är en av sångerskorna i Afro-Dite, har varit körledarna i Körslaget, medverkat i flera musikaler och i melodifestivalen och många har sett och hört henne i musikalen ”En värsting till syster”. En härlig kväll utlovas för dig som gillar bred musik med mäktig sång.

Boka bord i Sjöboden


Första sittningen 17.00 och andra sittningen 20.00 Vi serverar då en härlig grillbuffé för 495 kr/person. Livespelningen körs i två set, anpassade till båda sittningarna. Om du har bokat boendepaket behöver du inte bokat bord utan det ingår i ditt boendepaket.

Sommarpaket med buffémiddag i Sjöboden & livemusik

  • Halvpension
  • Logi
  • Kvällens grillbuffé i skärgårdskrogen Sjöboden
  • Livemusik
  • Stor frukostbuffé
  • Entré till Skärgårdsspa ankomstdagen från kl. 15.00 – 23.00 och kl. 06.00 – 11.00 avresedagen
  • Tillgång till att låna cyklar, roddbåtar, spela tennis, sandstrand m.m.

OBS! Incheckning garanteras från kl. 15.00 och då får man även tillgång till Skärgårdsspa samt badrock och tofflor. Vi ser till att placera er luftigt i vår restaurang vid måltider och har starkt reducerat antal sittplatser. Max 4 personer vid varje bord och alltid en meter mellan sällskapen.

Sommarpaket med sommarbuffé med middag i Sjöboden

Buffémiddag i Sjöboden & livemusik

Vi ser till att placera er luftigt i vår restaurang vid måltider och har starkt reducerat antal sittplatser. Max 4 personer vid varje bord och alltid en meter mellan sällskapen.

495 kr/person

Boka bord via vår bordsbokning.

Kontaktinformation

Plats

Sjöboden