Artisterna på Skärgårdsfestivalen 6 juli 2019

Djurönäset presenterar årets artister på Skärgårdsfestivalen 6 juli

Från scenen bjuder vi på livemusik med artister hela dagen under ledning av Hoffman Circus.

På stora scenen börjar dagen inledningsvis med livesändning av Skärgårdsradion för att övergå till Circusskola med Circus Le Fou för vår unga publik (även vuxna får deltaga såklart). Vidare blir det underhållning med barnens favorit Mojje.
Sedan, under tidig eftermiddag, blir det After Sail med Hoffman Circus och det bjuds sedan på allsång med Babsan och Stefan Gunnarsson.

I Champagne- och Ostronbaren njuter du av allas vår Stefan Gunnarsson och Mojje med band under dagen.

Mot kvällen kliver återförenade Pontus och Amerikanerna upp på scen i sin första spelning för deras sommarturné. 10 maj släpper de sin senaste låt ”Folk som oss”.

Efter Pontus och Amerikanerna så kommer ännu fler kända och populära artister inta scen, men vilka de är kommer vi utannonsera inom kort.

Förutom alla uppträdanden så sänder Skärgårdsradion live hela dagen.

Vid 22-tiden är det efterfest på hotellet med DJ och Stefan Gunnarsson i pianobaren samt ännu ej utannonserat band som spelar.
Ta med ditt bästa sommarhumör och kasta loss för en heldag mitt i Stockholms skärgård.

Och du, varför inte passa på att sova kvar och njuta av SPA och lång stor hotellfrukost till riktigt fördelaktiga priser?!
Boka festivalpaket med middag, SPA och efterfest här!
Boka festivalpaket med SPA och efterfest här! 

Läs mer om praktisk information här.

Välkommen!

Mojje-på-djurönäset Mojje är kanske en av Sveriges mest populära barnartister, vi har säkert alla sett honom i många olika tv-program genom åren. Kom och lyssna på Lollo- och Bernie-låten, Bananerna och Tjaba Tjena Hallå, ett litet axplock ur Mojjes musikskatt. Det blir en häftig start på festivalen för stora och små … Läs mer om Mojje…
Allsång med Babsan & Stefan Gunnarsson
Lars-Åke Wilhelmsson har varit synlig i vimlet sedan 1992 med sin ständigt populära karaktär Babsan. Hen har varit med i melodifestivalen, uppträtt med After dark och i föreställningen En dans på Rosor. I höst kan vi se honom i hans alldeles egna show ”Ett liv i rosa”. Ikväll sjunger vi loss tillsammans i Ge mej en Spanjor! och många fler av Babsan sköna låtar. Läs mer …
After sail med Hoffman Circus
Idag är Hoffmans Circus ett av Sveriges ledande underhållnings/coverband med mycket erfarenhet och stor vikt vid det artistiska. Dessutom nästan Djurönäsets egna husband under sommaren, både under kvällarna i Sjöboden och på festivalen. Hoffman Circus är en musikalisk, verkligt medryckande upplevelse med de riktigt kända låtarna från 2000-talet, men också en del gamla hits från tidigare decennier.
Pontus-o-Amerikanerna-djuronaset Pontus och Amerikanerna
Sommaren 2018 stod Pontus & Amerikanerna på scen för första gången på 20 år. Bandet – som under 1990-talet vann stor publik med låtar som Min bror och jag, Godmorgon Columbus och Elvis och Astronauter – drog fullt hus på Öland. Inspirerade bestämde sig Pontus Holmgren och Peter Bergkrantz för att spela mer. Under våren 2019 – 30 år efter skivdebuten – ger de ut ny musik. Och till sommaren åker de på turné tillsammans med sina nya medmusiker.
Stefan Gunnarsson

möter du på den intima scenen vid Champagnebaren, där du säkert kan önska dina favoritlåtar. Stefan är multiinstrumentalist och spelar förutom piano även trummor, gitarr, bas, trumpet och munspel, mest känd som pianist och lagledare i TV-programmet ”Så ska det låta”. Han har medverkat som musiker, sångare och producent på skivor av bland andra Janne Schaffer och Raj Montana Band.

Boka ditt festivalpaket här!