Artisterna på Skärgårdsfestivalen 7 juli 2018

Djurönäset presenterar årets artister på Skärgårdsfestivalen 7 juli

Från scenen bjuder vi på livemusik med artister hela dagen under ledning av Hoffman Circus. På stora scenen börjar dagen inledningsvis med sköna uppträdanden för vår unga publik (mer information kommer). Under eftermiddagen underhåller sedan bland annat: kultbandet Noice, After Sail med Hoffman Circus det bjuds på allsång med Stefan Gunnarsson och Jan Johansen, Erik Linder trio framför Tribute to Ted Gärdestad. Till sist blir det ingen mindre Anne-Lie Rydé, Jan Johansen och Tone Norum. Dessutom sänder Skärgårdsradion live hela dagen.

I Champagnebaren njuter du av allas vår Stefan Gunnarsson och Playboy Trio.

Vid 22-tiden är det efterfest på hotellet med DJ Molle och Stefan Gunnarsson i pianobaren samt Playboy Trio. Ta med ditt bästa sommarhumör och kasta loss för en heldag mitt i Stockholms skärgård.

Och du, varför inte passa på att sova kvar och njuta av SkärgårdsSPA och lång stor hotellfrukost?!

Välkommen!

  Erik Linder Trio

Erik Linder hyllar Kenneth och Ted Gärdestad.
Tillsammans med musikerna Fredric Wide och Ludvig Jerner bjuder trion på en glad och fartfylld musikstund.
Den låtskatt som bröderna Gärdestad lämnat efter sig bär vi alla inom oss och har minnen kring. Kärleken och glädjen som finns i låtarna är i fokus Erik Linder och hans musiker uppträder under Skärgårdsfestivalen.

Anne-Lie Rydé

Med 40 år i branschen, 10 släppta album och otaliga scenframträdande med allt från Melodifestivalen till ANC-galan, gästroller i TV och flertalet utmärkelser såsom Rockbjörnen och Povel Ramels Karamelodiktpris är Anne-lie Rydé en av Sveriges mest älskade och kändaste artister. Läs mer om Anne-lie här

Tone Norum

Tone Norum fick i mitten av 80-talet ett sagolikt genombrott med superhitsen ”Can’t You Stay” och ”Stranded”, båda skrivna av Europe-sångaren Joey Tempest. Framgångarna fortsatte med megahiten ”Allt som jag känner”, som Tone sjöng i duett med Tommy Nilsson. När man ser och hör Tone Norum idag är det lätt att tro att tiden har stått still – både Tone och hennes hits har klarat tidens tand extremt bra, och Tone är fortfarande lika älskad av publiken och lyfter vilken festival eller klubb som helst till oanade höjder.

Noice

Noice slog 1980 igenom över en natt efter att ha medverkat i TV-programmet Måndagsbörsen med hitlåtarna ”En kväll i tunnelbanan” och ”I natt e hela stan vår”. Tonåringarna sålde 100 000 ex av debutalbumet Tonårsdrömmar och kom att bli en av de största svenska rockgrupperna genom tiderna. Läs mer här

After sail med Hoffman Circus

Idag är Hoffmans Circus ett av Sveriges ledande underhållnings/coverband med mycket erfarenhet och stor vikt vid det artistiska. Dessutom nästan Djurönäsets egna husband under sommaren, både under kvällarna i Sjöboden och på festivalen. Hoffman Circus är en musikalisk, verkligt medryckande upplevelse med de riktigt kända låtarna från 2000-talet, men också en del gamla hits från tidigare decennier.

Jan Johansen

Jan Johansen inledde sin karriär i coverbandet Off Duty. Tack vare ”Se På Mej” kom det stora genombrottet 1995. Det blev som bekant seger i Melodifestivalen och en tredjeplats i Eurovision Song Contest. Sedan dess har Jan Johansen deltagit ytterligare tre gånger i Melodifestivalen och hunnit medverka i musikaler, hyllningsturnéer till ABBA, Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad.

Playboy Trio

Playboys är ett av Sveriges mest bokade och uppskattade band, både som Coverband och kompband åt artister. Bandet har genom åren spelat med artister som Björn Skifs, Carola, Lena PH, Markoolio, Jill Johnson, Nanne, Charlotte Perrelli, Lili & Susie, E-Type m.fl. De har även fungerat som återkommande husband på evenemang som Sthlm Pride, Rockklassiker, Mix Megapol m.m.

Stefan Gunnarsson

möter du på den intima scenen vid Champagnebaren, där du säkert kan önska dina favoritlåtar. Stefan är multiinstrumentalist och spelar förutom piano även trummor, gitarr, bas, trumpet och munspel, mest känd som pianist och lagledare i TV-programmet ”Så ska det låta”. Han har medverkat som musiker, sångare och producent på skivor av bland andra Janne Schaffer och Raj Montana Band.

Boka ditt festivalpaket här!