• Artister i Sjöboden sommaren 2020

  • Artister i Sjöboden sommaren 2020

Sommarens artister i Sjöboden 2020!

Vi är glada att även under 2020 kunna presentera en många duktiga artister och musiker som under flera kvällar spelar i Sjöboden.
Självfallet respekterar vi rådande restriktioner och kommer därför ha glesare mellan borden och därav lite färre platser än vanligt, så först till kvarn med era bokningar.

För mer information om skärgårdskrogen Sjöboden samt bordsbokning, klicka här 

OBS! Förutom artister på Sjöbodens brygga har vi flera konserter med bl.a Bo Kaspers Orkester i Folkparken m.m. se vilka som spelar när i vårt stora kalendarium här!

18 juni Säsongspremiär på Sjöboden!
Robert Hoffman, Mats Tärnfors, Mats Nilsson samt gästartisterna: Bröderna Rongedal, Gladys del Pilar och Lena Nilsson. Dessa fantastiska artister förgyller Sjöbodens sommarinvigning med härlig musik och skön stämning. Boka bord via Bookatable.
21 juni midsommar-i-stockholmsskargard Midsommarafton – extrainsatt spelning med Hoffmans trio – OBS! FULLBOKAT!
21:30 spelar Robert Hoffman, Mats Tärnfors och Mats Nilsson skön livemusik under midsommarkvällen. Redan 17.30 kan man faktiskt även lyssna till dem uppe i Loungebaren på hotellet. Boka bord via Bookatable.
23 juni DE söderVISA – världens bästa Cornelisband
Cornelis Vreeswijk sa en gång – ”Ta det inte för allvarligt, var avspänd. Sätt dig med gitarren i knät och försök komma underfund med hur rytmen är i den visan som du just u vill sjunga. Sätt igång
och sjung, det finns ju ackord man kan använda sig av, men står det si och du vill sjunga så, är
inte jag den som lägger hinder i vägen”
. DE söderVISA har tagit Cornelis på orden och gör helt enkelt sin egen grej av mästarens material. Under en konsert bjuder DE söderVISA på såväl smekande visor och skitig blues som blodtörstig samba. Alltså, ungefär detsamma som en lyckad utekväll kan erbjuda. Boka bord via Bookatable.
25 juni Djurönäset Evelina Olsen Evelina Olsén

Ett  känt namn inom svenska musikkretsar. Evelina är ett riktigt energiknippe och med sin charm, musikalitet och explosivitet fångar hon den mest kräsna publiken. Hon är ständigt aktuell och vi har sett henne jobba med många av Sveriges största artister, både på skivor och livescener. Hon har även släppt mycket musik, både som låtskrivare och artist och även gjort stora turnéer, Tv och radiojobb. Succésingeln ”Kärleken är vi”, spelas fortfarande flitigt, en låt som Evelina skrev tillsammans med Camilla Läckberg.

Denna kväll spelar hon på hemmaplan och framför sina absoluta favoriter, båda egna och andras. Det kommer bli intimt, personligt, musikaliskt och svängigt.

Med sig har hon musikerna Mikael Bäck och Carl Emil Larsson. Boka bord via Bookatable.

30 juni Blue Trinity
Blue Trinity är en trio bestående av: Micke Näslund, sång och gitarr. Bobbo Andersson, gitarr och kör. Lennart ”Bingo” Törnqvist, slagverk och kör. Dessa tre musikanter har en diger meritlista och har under åren jobbat och jobbar med många av musiksveriges tyngsta namn. Nu har de slagit sig samman under namnet Blue Trinity och levererar musik i genres som blues, pop, rock, country, gospels mm. Ulf Sandström som åker jorden runt med sitt Jump 4 Joy säger: ”Blue Trinity — supermusiker, fantastisk närvaro och sång, trevligt mellansnack — full pott — upplev detta!” Trion har jämförts med det canadensiska bandet Tragically Hip och den finstämda Eva Cassidy. Boka bord via Bookatable.
2 juli Hoffman Trio med Gladys del Pilar
Robert Hoffman, med komp av Mats Tärnfors på keyboard och Mats Nilsson på bas, förgyller Sjöboden
i år igen med härlig musik och skön sommarstämning tillsammans med en av Sveriges i särklass största röster inom gospel/rock genren, med en 25 årig fantastisk och händelserik karriär bakom sig. Gladys är en av artisterna i Afro-Dite, har varit körledarna i Körslaget, medverkat i flera musikaler och i melodifestivalen och nu senast har många sett och hört henne i musikalen ”En värsting till syster”. Boka bord via Bookatable.
7 juli Andreas Johnson med Hoffman trio
Med monsterhiten ”Glorious” vann Andreas miljontals fans över världen likväl som han vann Grammis för bästa låt -99. Efter det har han bl.a. framgångsrikt uppträtt i Melodifestivalen med låtar som ”Sing for me”, ”A little bit of love”, ”One love”, ”We can work it out”, ”Living to die” och senast 2019 med ”Army of us”. Vidare vann Andreas körslaget med sitt Team Järvsö och befäste sin position som en av landets mest folkkära artister.
Boka bord via Bookatable.
9 juli Chris Lind och Björn Bertilsson
Björn Bertilsson och Chris Lindh har båda ett långt förflutet i nöjesbranschen, och nu äntligen har de båda herrarna har slagit sina påsar samman och publiken bjuds på en musikalisk och underhållande resa som heter duga .Vi har sett dom i olika bandkonstellationer b.la. i bandet Blindbergz som spelat på Djurönäset ett flertal gånger, både i Folkparken, på vår årliga after ski, after work och julshow. Boka bord via Bookatable.
14 juli Jan Johansen med musiker
Jan Johansen inledde sin karriär i coverbandet Off Duty. Tack vare ”Se På Mej” kom det stora genombrottet 1995. Det blev som bekant seger i Melodifestivalen och en tredjeplats i Eurovision Song Contest. Sedan dess har Jan Johansen deltagit ytterligare tre gånger i Melodifestivalen och hunnit medverka i musikaler, hyllningsturnéer till ABBA, Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad. Boka bord via Bookatable.
16 juli Djurönäset Jamie Meyer Jamie Meyer 

Sveriges egna countryartist blandar pop och modern country. Han har uppträtt på kända scener i Nashville men denna sommarkväll står han på Sjöbodens brygga och underhåller våra gäster. Boka bord via Bookatable.

21 juli Ricardo Ausin med band
Tänk dig en blandning mellan galen Stand Up och underbar musik – så har du Ricardo Ausin. Denna kväll kommer Ricardo med band att få Sjöboden att gunga med skratt och sång. Ett minne för livet! Boka bord via Bookatable.
23 juli Rongedal-als Bröderna Rongedal
Sveriges mest musikaliska duo gör ingen missnöjd. Efter det stora genombrottet i Melodifestivalen med låten ”Just a minute” har Rongedal släppt två album och turnerat sig genom Sveriges avlånga land.
Rongedal har även synts i andra populära TV-program såsom ”Sommarkrysset”, ”Doobidoo”,
”Körslaget”, ”Bingolotto”, ”Go´kväll” och galor som ”Världens Barn”, ”Eldsjälsgalan”, ”Uppesittarkväll”, ”Nationaldags- /Nyårs-firande” från Skansen m. m. En kväll med Rongedal innebär att publiken får se och höra på musikalitet i dess bästa form varvat med värme och humor. Boka bord via Bookatable.
28 juli Tone Norum och Hoffmans trio
Tone Norum fick i mitten av 80-talet ett sagolikt genombrott med superhitsen ”Can’t You Stay” och ”Stranded”, båda skrivna av Europe-sångaren Joey Tempest. Framgångarna fortsatte med megahiten ”Allt som jag känner”, som Tone sjöng i duett med Tommy Nilsson. När man ser och hör Tone Norum idag är det lätt att tro att tiden har stått still – både Tone och hennes hits har klarat tidens tand extremt bra, och Tone är fortfarande lika älskad av publiken och lyfter vilken spelning som helst till oanade höjder. Boka bord via Bookatable.
30 juli Allsångskväll m Lena Nilsson, Eileen komp. Mats Byström.
Favorit i repris. Allsång med Lena, Eileen & Mats Byström. Sången klingade hög vid vår allsångskväll på Sjöboden förra sommaren, så självklart kör vi även i år.
På piano i år har vi Mats Byström. Välkomna till en alldeles underbar kväll där ingen kommer sitta tyst. Svenskt & utländskt, gammalt & nytt, smäktande ballader och fullt hålligång. Denna
kväll finns det något för alla.Lena Nilsson och Eileen H Lind bildar tillsammans gruppen Show Sisters och med sin värme, glädje, humor och fantastiska sångröster lämnar denna duo ingen oberörd. Carin E Nilsson är en av Sveriges mest meriterade pianister som kompat större delen av Sveriges artistelit och hon har varit kapellmästare för ett flertal större produktioner på landets scener. Boka bord via Bookatable.
4 augusti Patrik Isaksson
Kom och upplev av en av Sveriges bästa sångare och låtskrivare!
Senaste singel ”Alla kan göra nå´t” skrevs med Mauro Scocco och framfördes tillsammans med flera andra artister för att samla in pengar till flyktingskatastrofen.
Patrik kommer såklart framföra andra stora hitlåtar såsom ”Hos dig är jag underbar”, ”Du får göra som du vill” och ”Håll mitt hjärta hårt”. Kom och njut av mat o dryck, skärgård och härlig livemusik. Boka bord via Bookatable.
6 augusti Hoffman Trio &  Monica Silverstrand
Hoffman Trio med Robert Hoffman, Mats Tärnfors, Mats Nilsson  gästas denna kväll av Monica SIlverstrand. Efter åtta musikaler och tre melodifestivalbidrag, solist i flera storband, Wizex samt körande bakom många av Sveriges största artister under många år är ingen musikstil främmande för henne. Monica Silverstrand är tillbaka på Sjöboden för femte året i sträck. Med sin breda repertoar av gammalt och nytt, svenskt och engelskt, pop, soul och visor blir alla musikaliska smaker tillgodosedda. Boka i god tid! Boka bord via Bookatable.
13 augusti Djurönäset Erik Linder Trio Erik Linder Trio
Den glädjespridande trion, bestående av Erik Linder, Fredric Wide och Ludvig Jerner, bjuder på ett pärlband av musik som väcker känslor, igenkänning och partystämning. Med högklassig musikalitet och glimt i ögonen spelar och sjunger trion allt från klassiska favoriter av Sinatra, Elvis, Ted Gärdestad m.fl. till låtar av Lady Gaga, Coldplay, Ed Sheeran m.fl. Boka bord via Bookatable.
16 aug Säsongsavslutning! (Bartömning).
Som alltid brukar det bli en härlig blandning av artister och härlig stämning. Boka bord via Bookatable.