• Länge leve Sven-Ingvars!

  • Länge leve Sven-Ingvars!

  • Länge leve Sven-Ingvars!

  • Länge leve Sven-Ingvars!

Sven-Ingvars ger sig ut på Sverigeturné!
25 juli kan du se dem live i folkparken hos oss på Djurönäset.

Se det hyllade bandet med Sven-Eriks son Oscar vid mikrofonen i Folkparken, som gjord för magiska konsertkvällar, precis som denna.

Den 22 mars 2017 gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden. Den karaktäristiska stämman tystnade men han lever ändå i allra högsta grad vidare genom den enorma låtskatt som Sven-Ingvars levererat genom sina 60 år som band.

Sverige-turnén kommer att gå under namnet ”Länge leve Sven-Ingvars!” och det blir därmed ett nytt kapitel för bandet som gett Sverige ett soundtrack. Sven-Eriks son Oscar Magnusson tar nu plats vid mikrofonen med väldigt stor respekt och kärlek:

“Jag ser det, lite avdramatiserat, som att jag flyttar närmare mitten av scenen och att jag kan göra något fint, relevant och bra av det och samtidigt få säga ett slags ‘tack för allt pappa’. Jag kan, vill eller ska inte försöka fylla hans skor, möjligen kärleksfullt följa hans steg. Sven-Ingvars musik kommer alltid vara en del av den svenska folksjälen men den ska också leva vidare och ta plats i rummet för levande musik i framtiden” berättar Oscar.

Under våren och sommaren besöker Sven-Ingvars konserthus och teatrar runt om i Sverige för att ge en känslosam konsert och musikalisk resa genom bandets låtskatt. Hits, nya tolkningar och bortglömda skatter, allt stöpt i en vördande form till bandets ledstjärna, Sven-Erik Magnusson.

Länge leve Sven-Ingvars – se konserten live i Folkparken på Djurönäset

Datum: Den 25 juli, 2019
Tid: Klockan 20:30
Plats: Folkparken på Djurönäset

Biljetter: Konsertbiljetter kommer att säljas här och på Ticketmaster. Boka här!

Konsertpaket:
Paket med konsertbiljett, logi, entré till SPA och sommarbuffé i Matsalen. Boka här!

Middag innan konsert:
Du kan boka bord i restaurang Matsalen kl 18.00 och äta en härlig sommarbuffé för 345 kr. Boka bord här!
Eller så bokar du bord i god tid innan konsertens start på restaurang Sjöboden här! 

OBS! Det är ej tillåtet att äta och dricka medhavd mat och dryck på Djurönäset. Vi hänvisar till våra trevliga restauranger, barer samt mat- och dryckesstånd i Folkparken.

Varmt välkommen till en magisk kväll i Folkparken här på Djurönäset