Sportlovspaket med bad och SPA-mys i skärgården

Sportlovspaket i skärgården med bad och SPA-mys.

Vi har tagit fram ett familjepris där det ingår middag, entré till skärgårdsSPA med ny varm utomhuskälla under bar himmel, stor 25 meters inomhuspool och bastulandskap, lekrum med pyssel & hoppborg, tipspromenad i skärgårdsnaturen, filmvisningar och mycket mer.

Visst, Djurönäset är ett härligt skärgårdshotell med rum och restaurang, men vi har också 22 hektar härlig sjötomt med varierad skärgårdsnatur att hoppa, springa och förhoppningsvis en massa snö att busa i. Varför inte prova familjeträning i vårt elljusspår med 10 olika utegymsstationer (OBS! Barn tränar i målsmans sällskap).

I vårt stora fina bastulandskap kan du dessa dagar låta barnen leka tillsammans i poolen, slappna av i det 37-gradiga vattnet i den nya varma utomhuskällan,  prova på sköna spabehandlingar anpassade just för barn, eller bara slappa i en vilstol. Är ni sugna på mer aktiviteter så finns många roliga pyssel, leksaker och hoppborg i lekrummet.

Vi kommer också ha yoga för barn, vilket man kryssar i som tillval utan kostnad vid bokning om man önskar deltaga.

Hit till Djurönäset tar det bara 35/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra sportlovslediga. Boka en eller flera dagar; med under vecka 9.

PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset

I sportlovspaketet med logi ingår:

– Hotellövernattning.
– 2-rätters middag, förrätt och varmrätt (köp till dessert online). Barnen får välja om de vill ha 2-rätters eller ta från barnbuffén.
– Entré till skärgårdsSPA från 15.00 – 20.00 ankomstdag och från 06.00 till 11.00 avresedagen (OBS! SPA är öppet för alla vuxna 20.00 – 23.00). Njut i bastulandskapet, 25 m inomhuspool, ny varm utomhuskälla och relax . (varma källan öppen från 09.00).
– Tipspromenad ute i naturen.
– Roliga inomhusaktiviteter, som tex hoppborg, i det stora lekrummet vid Loungebaren.
– Yoga för barn.
– Filmvisning i Pianolobbyn.
– Pingisbord, biljard och dart.
– Stor frukostbuffé.

Finns att beställa på plats.
– Spa-aktiviteter för barn – avslappnande massage för rygg, nacke och huvud vid poolen. Barn från 8-16 år 10 min för 120:- och vuxna 15 min. 150:-.
(8 -12 år i föräldrars sällskap).

Sportlovsdag med entré till SPA och alla aktiviteter.
Välj mellan dagpaket 08.00 – 16.00 (sista insläpp 14.00) eller kvällspaket 16.00 – 20.00 (sista insläpp 18.00).
(OBS! pga serveringstillstånd är det ej tillåtet att äta och dricka medhavd mat & dryck i inom hotellområdet)
Entrépriser 345:- /vuxen, 150:- /4-15 år, 0-3 år gratis.

Boka sportlovsdag online