• Powerboat Weekend 12 - 14 juli

  • Powerboat Weekend 12 - 14 juli

  • Powerboat Weekend 12 - 14 juli

  • Powerboat Weekend 12 - 14 juli

  • Powerboat Weekend 12 - 14 juli

Pris: Pris från 745 kr/person i delat tvåbäddsrum.

Boka nu

Välkommen till en helg med båtar, motorer, sponsorer, upplevelser, livemusik, god mat och dryck i härlig skärgårdsmiljö!

Under fredagen den 12:e juli ska ni räkna med skönt mingel bland båtar och andra vrålåk samt ett After Sail i Folkparken med Blindbergz som lämnar få oberörda. Nytt är att Powerboat Weekend arrangerar en ”Fight Cancer Run” i samarbete med Barncancerfonden under fredagen.

Under lördag 13:e juli blir det Poker Run, livemusik, mer mingel, utställande sponsorer, mat och fest.

Hela programmet för de bägge dagarna är ej klart än, vi hänvisar till information på Powerboat Weekends egna hemsida.

Gästhamnen under Powerboat Weekend.
Gästhamnsplatser dessa dagar finns i mån av plats enligt ”först till kvarn-principen” och kan inte förbokas. Men var beredd på att hjälpas åt så att alla som önskar kan förtöja sin båt denna härliga dag.
För deltagare i Poker run hänvisar vi till Powerboat Weekends egna hemsida.

Under dessa dagar kommer man att kunna äta och dricka i vår restaurang Matsalen samt i vår sjökrog Sjöboden.
Vi förväntar oss stort tryck på våra lediga hotellrum, så vi och arrangören uppmanar er att boka in er snarast för att få plats.

Boende.
Välj mellan att boka enbart logi och frukost samt entré till SPA med ny varm utomhuskälla, bastulandskap och stor inomhuspool eller
halvpensionspaket med middag, logi och frukost samt entré till SPA med ny varm utomhuskälla, bastulandskap och stor inomhuspool.
(OBS! om du är tävlande i Poker Run under lördag 13 juli ingår det middag i startavgiften och du ska då bara boka logi och frukost den dagen)

Boka ert boende här!

Parkering
Då vi förväntar oss fullt hotell kommer vi ej kunna ta emot fordon för besökande som ej sover kvar. Vi rekommenderar alla att ta buss med SL . I övrigt rekommenderar vi parkering på Djurö bro pendlarparkering eller Djurö Äng.