• Powerboat Weekend 11 - 12 juli

  • Powerboat Weekend 11 - 12 juli

  • Powerboat Weekend 11 - 12 juli

test: 39209

Välkommen till en helg med båtar, motorer, sponsorer, upplevelser, god mat och dryck i härlig skärgårdsmiljö!

Under lördag 11:e juli blir det Poker Run, mingel, utställande sponsorer, mat och fest.
Men, vi håller oss inom alla restriktioner och regler för en trygg och säker upplevelse.
Läs mer om hur vi hanterar Covid19/Coronaviruset här

NYHET!
Vi kommer ha DJ i Sjöboden fredag 10 juli 21.00 – 01.00 samt även i Lobbybaren lördagen 12 juli kl 21.30 – 02.00.

Arrangemanget
Poker Run arrangeras av Powerboat Weekend och du finner program, rutt och annan information på Powerboat Weekends egna hemsida.

Gästhamnen under Powerboat Weekend.
Gästhamnsplatser dessa dagar finns i mån av plats enligt ”först till kvarn-principen” och kan inte förbokas. Men var beredd på att hjälpas åt så att alla som önskar kan förtöja sin båt denna härliga dag.
För deltagare i Poker run hänvisar vi till Powerboat Weekends egna hemsida.

Under dessa dagar kommer man att kunna äta och dricka i vår restaurang Matsalen samt i vår sjökrog Sjöboden. Vänligen observera att vi under Coronatider har starkt begränsad kapacitet i våra restauranger varvid övernattande gäster som köper halvpensionspaket måste prioriteras (så köp det paketet om du ej är deltagare i Poker Run)


Boende
Välj mellan att boka enbart logi och frukost samt entré till Skärgårdsspa med varm infinitypool ute, bastulandskap och stor inomhuspool (detta paket ska du boka om du är deltagare i Poker Run då er middag ingår i startavgiften) eller halvpensionspaket med middag, logi och frukost samt entré till Skärgårdsspa.
(OBS! om du är deltagare i Poker Run under lördag 11 juli ingår det middag i startavgiften och du ska då bara boka logi och frukost den dagen)

Boka boendepaket med middag här

Boka logi, frukost och spa här 

Vill du komma redan fredag 10 juli (klart du vill det) så väljer du av nedan paket för fredag – söndag.

(OBS! om du är deltagare i Poker Run under lördag 11 juli ingår det middag i startavgiften och du ska då bara boka logi och frukost den dagen)

Boka boendepaket med middag 10 – 12 juli här

Boka boendepaket 10 – 12 juli för dig som är poker run-deltagare 


Parkering
Då vi förväntar oss fullt hotell kommer vi ej kunna ta emot fordon för besökande som ej sover kvar. Vi rekommenderar alla att ta buss med SL . I övrigt rekommenderar vi parkering på Djurö bro pendlarparkering. Man kommer av samma anledning inte kunna parkera båttrailer på parkeringen.