• Mys med familjen i Skärgården i påsk

 • Mys med familjen i Skärgården i påsk

 • Mys med familjen i Skärgården i påsk

 • Mys med familjen i Skärgården i påsk

 • Mys med familjen i Skärgården i påsk

Påsklovspaket med bad, SPA-mys och vällagad mat
– avkoppling för de stora och lek för de små!

Kom och njut hos oss med hela familjen i påsk! Det är så otroligt vackert i skärgården under tidig vår. Träden har börjat knoppas och de första blommorna har slagit ut! Här på Djurönäset ser vi dessutom alltid till att påskstämningen är på topp. I år erbjuder vi ett underbart påskpaket för hela familjen mellan den 15 och 22 april. Med paketet kan alla njuta och koppla av! Bada, promenera, ha det bra och släpp alla middags- och frukostbestyr. Hos oss är det bara att sätta sig vid dukat bord! I påsklovspaketet ingår underbara bad i vårt skärgårdsSPA med ny varm utomhuskälla, lek och simning i vår stora 25-meters inomhuspool. Dessutom har vi lekrum med pyssel & hoppborg, tipspromenad i skärgårdsnaturen, filmvisningar och mycket mer.

I påsklovspaketet 15-22 april ingår

 • Hotellövernattning i våra sköna sängar
 • En riktigt god och vällagad 2-rätters middag med förrätt och varmrätt. Vet du med dig att ni kommer bli sugna på efterrätt kan du köpa till det när du gör din bokning online. Barnen får välja om de vill ha 2-rätters eller ta för sig från barnbuffén.
 • Entré till skärgårdsSPA. Från 15:00 – 20:00 på ankomstdagen och från 06.00 till 11.00 avresedagen är hela familjen välkommen på bad och lek. Mellan klockan 20:00 – 23:00 kan de vuxna njuta av lite egentid i SPA’t. Njut i bastulandskapet, 25-meters inomhuspool, ny varm utomhuskälla och relax . Den varma källan är öppen från 09:00 varje morgon.
 • Tipspromenad ute i naturen.
 • Roliga inomhusaktiviteter, som tex hoppborg, i det stora lekrummet vid Loungebaren.
 • Filmvisning i Pianolobbyn.
 • Pingisbord, biljard och dart.
 • Stor frukostbuffé.Boka en eller flera nätter!

Unna er det lilla extra som finns att beställa på plats

Under påsklovet erbjuder vi extra SPA-aktiviteter för barn. Varför inte unna barnen en avslappnande massage för rygg, nacke och huvud vid poolen?
Barn, 8-16 år, 10 min, 120 kr
Vuxna, 15 min. 150 kr

För barn mellan 8 -12 år sker behandlingarna i förälders sällskap.

Boka påsklovspaketet här

Påsklovsdag med entré till SPA och alla aktiviteter.

Välj mellan dagpaket 08.00 – 16.00 (sista insläpp 14.00) eller kvällspaket 16.00 – 20.00 (sista insläpp 18.00).
(OBS! pga serveringstillstånd är det ej tillåtet att äta och dricka medhavd mat & dryck i inom hotellområdet)Entrépriser 345:- /vuxen, 150:- /5-15 år, 0-3 år gratis.

Boka påsklovs-SPA här

Påskbuffé på Påskafton!

På påskafton, lördagen den 20 april, dukar vi fram en stor härlig påskbuffé i matsal. Buffén serveras kl 12.00- 16.00 i vår vackra matsal där du har underbar utsikt över Kanholmsfjärden och skärgårdsnaturen..

Pris vuxen, 295 kr
Barn 4-12 år, 150 kr.
Barn 0-3 år, gratis.

Hur tar man sig till Djurönäset?

Det är enkelt, snabbt och smidigt att ta sig hit.Till Djurönäset tar det bara 35 – 50 minuter med bil eller buss från centrala Stockholm. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra påsklovslediga. Åker du kommunalt är det bara att hoppa på SL’s direktlinje, 433 eller 434 från Slussen. Dessa bussar går hela vägen till Djurönäset. Hållplatsen där du går av heter till och med som oss, så det är lätt att veta när du är framme.