test: 42897

Jullovspaket med spa-mys i skärgården

Ta med familjen ut i skärgården under jullovet och ha en mysig hotell- och spaupplevelse.

Djurönäset hotellpaket för både familjen, vännerna och paren under perioderna:

 • 20 – 23 december
 • 25 – 30 dec
 • 2 – 10 januari

OBS! Julaftonspaket 23 – 25 dec samt Nyårshelg 30 dec – 1 jan blir bokningsbart inom kort.

I jullovspaketen ingår det middag, entré till spa med varm infinitypool under bar himmel, stor 25 meters inomhuspool och bastulandskap, lekrum med pyssel & hoppborg (ja, du får hoppa även som vuxen), tipspromenad i skärgårdsnaturen, filmvisningar och mycket mer.

Djurönäset är ett skärgårdshotell med flera olika lounger med soffgrupper och fåtöljer, spa och restaurang, men vi har också 22 hektar härlig sjötomt med varierad skärgårdsnatur att promenera, hoppa, jogga och busa i för alla små, och stora, med spring i benen.
Varför inte prova familjeträning i vårt elljusspår med 10 olika utegymsstationer (OBS! Barn tränar i målsmans sällskap) eller ta en promenad runt hela udden med havet vid er sida.

Hotellrum

Vi har enkel- dubbel och tvåbäddsrum att välja på samt familjerum. Familjerummen är två rum med öppen dörr mellan dem (och jo, om någon snarkar kan ni stänga den dörren…). I alla rum finns:

 • Fritt WiFi
 • Flatscreen-TV
 • Sängar från primärt Carpe Diem
 • Badrock
 • Hårtork

Mat

En riktigt god och vällagad 2-rätters middag med förrätt och varmrätt ingår i paketet. Barnen kan välja 2-rätters i barnportioner eller ta själva från ett barnbord där det finns minst två varmrätter att välja från (vissa tillfällen är det bäst om barnen får mat med en gång). Vet du med dig att ni kommer bli sugna på efterrätt kan du köpa till det när du gör din bokning online. På morgonen serveras en stor frukostbuffé i vår matsal (kl 07.00 – 10.00), med havsutsikt.

Spa

I vår stora, fina spaavdelning kan du dessa dagar låta barnen bada tillsammans i den varma inomhuspoolen, sjunka ner i det 37-gradiga vattnet i den varma infinitypoolen, slappa i bastulandskapet, prova på sköna spabehandlingar anpassade just för barn, eller bara ”chilla” i en vilstol.

Spatid för barnen

Från kl. 15.00 – 18.00 på ankomstdagen och från kl. 8.00 – 11.00 avresedagen är hela familjen välkommen på varma spaupplevelser och bad. Önskar man ha mer tid i spa väljer man paketet med just extra spatid, då får man komma in i spa redan från kl. 12.00 ankomstdagen. På avresedagen ingår spa mellan klockan kl. 8.00 – 11.00 för hela familjen.

OBS! Åldersgräns 4 år i varma infinitypoolen.

Spatid för alla över 16 år.

Vill du ha en spaupplevelse utan barn så är det 16-årsgräns kl. 18.00 – 23.00 på ankomstdagen samt 6.00 – 8.00 på avresedagen, då kan alla de vuxna njuta av lite egentid i spat. Den varma infinitypoolen är öppen från kl. 8.00 varje morgon och hålls stängd kl. 14.00 – 15.00. Bor ni flera nätter så ingår spa under mellandagarna för alla åldrar i er bokning, 11.00 – 12.00/15.00.

Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 35/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra jullovslediga. Fri parkering.

PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset


Jullovspaket eller jullovspaket med extra spa

 • Hotellövernattning
 • Tvårätters middag
 • Entré till spa. (se ovan för spatider)
 • Tipspromenad ute i naturen
 • Stort lekrum med bl.a. hoppborg
 • Filmvisning
 • Pingisbord, biljard och dart
 • Gym(16 årsgräns)
 • Elljusspår med utegymsstationer(barn tränar i målsmans sällskap)
 • Stor frukostbuffé

OBS! Familjerum tar upp till 4 personer och ett barn under 8 år som delar säng (alltså 5 personer totalt). Kommer familjerum INTE upp som alternativ vid sökning så är dessa slut. Välj då någon variant av våra tvåbäddsrum, dessa kan man inte ha en tredje extrasäng i men barn under 8 år kan dela säng med vuxen. Lägg då en vuxen och ett barn i varje rum.

 Boka Jullovspaket

 Boka Jullovspaket med extra spa


Förboka spabehandling

Du kan också förboka spabehandlingar inför din vistelse via vår onlinebokning.

Boka spabehandling online


Jullovsdag med entré till spa och alla aktiviteter

I tillfälle vårt skärgårdsspa ej skulle fyllas av våra övernattande gäster kommer vi kort inpå släppa upp tillgänglighet för dagspa. Dessa platser kommer då vara bokningsbara online. Det kommer då vara mellan kl. 11.00 – 15.00 för alla åldrar.

OBS p.g.a. serveringstillstånd är det ej tillåtet att äta och dricka medhavd mat & dryck i inom hotellområdet.
OBS Åldersgräns 4 år i varma infinitypoolen.