Höstlovspaket med bad och SPA-mys i skärgården

Höstlov i skärgården med bad och SPA-mys.

Vi har tagit fram ett familjepris där det ingår middag, entré till skärgårdsSPA med ny varm utomhuskälla under bar himmel, stor 25 meters inomhuspool och bastulandskap, lekrum med pyssel & hoppborg, tipspromenad i skärgårdsnaturen, filmvisningar och mycket mer.

Visst, Djurönäset är ett härligt skärgårdshotell med rum och restaurang, men vi har också 22 hektar härlig sjötomt med varierad skärgårdsnatur att hoppa, springa och busa i. kanske ta med fiskeutrustning och pröva lyckan från, bryggor, klippor och strand? Varför inte prova familjeträning i vårt elljusspår med 10 olika utegymsstationer (OBS! Barn tränar i målsmans sällskap).

I vårt stora fina bastulandskap kan du dessa dagar låta barnen leka tillsammans i poolen, slappna av i det 37-gradiga vattnet i den nya varma utomhuskällan,  prova på sköna spabehandlingar anpassade just för barn, eller bara slappa i en vilstol. Är ni sugna på mer aktiviteter så finns många roliga pyssel, leksaker och hoppborg i lekrummet.

Hit till Djurönäset tar det bara 35/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra höstlovslediga. Boka en eller flera dagar; med incheckning från onsdag till torsdag i vecka 44.

PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset

I höstlovspaketet med logi ingår:

– Hotellövernattning.
– 2-rätters middag, förrätt och varmrätt. (köp till dessert online).
– Entré till skärgårdsSPA med bastulandskap, 25 m inomhuspool, ny varm utomhuskälla och relax(15 – 23.00 ankomstdagen och 06 – 15.00 avresedagen) (varma källan öppen från 09.00).
– Tipspromenad ute i naturen.
– Roliga inomhusaktiviteter, som tex hoppborg, i det stora lekrummet vid Loungebaren.
– Yoga för barn.
– Filmvisning i Pianolobbyn.
– Pingisbord, biljard och dart.
– Stor frukostbuffé.

Finns att beställa på plats.
– Spa-aktiviteter för barn – avslappnande massage för rygg, nacke och huvud vid poolen. 15 min. 100:-, från 5-12 år.
Barnbehandlingar för barn 8 -15 år (8 -12 år i föräldrars sällskap).

Höstlovsdag med entré till pool & bastu (8-20.00 onsdag och torsdag) och alla aktiviteter. (OBS! pgs serveringstillstånd är det ej tillåtet att äta och dricka medhavd mat & dryck i inom hotellområdet)
Ordinarie entrépriser 245:- /vuxen, 150:- /6-15 år, 0-5 år gratis

Boka spabehandling online