test: 41934

Höstlovspaket med bad och spa-mys i skärgården

Ta med familjen ut i skärgården under höstlovet

Vi har tagit fram ett familjepaket där det ingår middag, entré till spa med varm infinitypool under bar himmel, stor 25 meters inomhuspool och bastulandskap, lekrum med pyssel & hoppborg, tipspromenad i skärgårdsnaturen, filmvisningar och mycket mer.

Aktiviteter under höstlovet

Djurönäset är ett härligt skärgårdshotell med rum, restaurang och spa, men vi har också 22 hektar härlig sjötomt med varierad skärgårdsnatur att hoppa, springa och busa i. Kanske ta med fiskeutrustning och pröva lyckan från, bryggor, klippor och strand? Varför inte prova familjeträning i vårt elljusspår med 10 olika utegymsstationer (OBS! Barn tränar i målsmans sällskap).

I vårt stora fina skärgårdsspa kan du dessa dagar låta barnen bada tillsammans i den varma inomhuspoolen, slappna av i det 37-gradiga vattnet ute i infinitypoolen (4-års gräns), prova på sköna spabehandlingar anpassade just för barn, eller bara slappa i en vilstol. Är ni sugna på mer aktiviteter så finns många roliga pyssel, leksaker och hoppborg i lekrummet.

Resa hit

Hit till Djurönäset tar det bara 35/50 minuter med bil/buss från Stockholm, en vacker väg där havet sällan är utom synhåll någon längre stund.
PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset. Läs mer under hitta hit


Corona/Covid-19

Vi följer alla regler och restriktioner för att kunna ge alla gäster en så trygg upplevelse som möjligt.
Läs mer om hur vi motverkar smittspridning här 


Höstlovspaketet med logi

  • Hotellövernattning
  • En riktigt god och vällagad 2-rätters middag med förrätt och varmrätt. Barnen kan välja på denna tvårätters middag i barnportioner eller förse sig själva från två olika varmrätter samt sallad från barnbordet. Vet du med dig att ni kommer bli sugna på efterrätt kan du köpa till det när du gör din bokning online.
  • Entré till spa. Från 15:00 – 20:00 på ankomstdagen och från 08.00 till 11.00 avresedagen är hela familjen välkommen på bad och lek. Mellan klockan 06.00 – 08.00 och 20:00 – 23:00 kan de vuxna njuta av lite egentid i spa’t. Njut i bastulandskapet, 25-meters inomhuspool, ny varm utomhuskälla och relax. Den varma källan är öppen från 08:00 varje morgon.
    OBS! Åldersgräns 4 år i varma infinitypoolen.
  • Tipspromenad ute i naturen
  • Roliga inomhusaktiviteter, som t.ex. hoppborg, i det stora lekrummet vid Loungebaren
  • Filmvisning
  • Pingisbord, biljard och dart
  • Stor frukostbuffé

Klicka på knappen nedan, välj datum i kalendern och klicka på sök. Ankomstdagar fredag 23 oktober – lördag 31 oktober.

OBS! Familjerum tar upp till 4 personer och ett barn under 8 år som delar säng (alltså 5 personer totalt).
Kommer familjerum INTE upp som alternativ vid sökning så är dessa slut.
Välj då någon variant av våra tvåbäddsrum, dessa kan man inte ha en tredje extrasäng i men barn under 8 år kan dela säng med vuxen.
Lägg då en vuxen och ett barn i varje rum.

Boka Höstlovspaket med övernattning


Spa-aktiviteter

Under höstlovet erbjuder vi extra spa-aktiviteter för barn. Varför inte unna barnen en avslappnande massage för rygg, nacke och huvud vid poolen? Går endast att boka på plats.
24/10 – 31/10 kl.10.00 – 12.30 samt 13.30 – 17.00 kommer denna möjlighet finnas.
Barn, 8-16 år 10 min, 120 kr.


Förboka spabehandling

Du kan förboka spabehandlingar för både barn och vuxna inför din vistelse via vår onlinebokning.

Boka spabehandling online


Höstlovsdag med entré till spa och alla aktiviteter

Under höstlovet 2020 kommer vi med största sannolikhet ej kunna sälja dagspapaket. Detta för att kunna erbjuda plats i spa för alla övernattande gäster då vi i dessa tider kan ta emot färre gäster än normalt. Med andra ord…boka med övernattning. OM vi får möjlighet att ta emot dagspagäster så kommer dessa paket släppas upp till försäljning tidigast veckan innan.