Höstlovspaket med bad och spa-mys i skärgården

Ta med familjen ut i skärgården under höstlovet (v.44). Vi har tagit fram ett familjepris där det ingår middag, entré till spa med varm utomhuskälla under bar himmel, stor 25 meters inomhuspool och bastulandskap, lekrum med pyssel & hoppborg, tipspromenad i skärgårdsnaturen, filmvisningar och mycket mer.

Visst, Djurönäset är ett härligt skärgårdshotell med rum och restaurang, men vi har också 22 hektar härlig sjötomt med varierad skärgårdsnatur att hoppa, springa och busa i. kanske ta med fiskeutrustning och pröva lyckan från, bryggor, klippor och strand? Varför inte prova familjeträning i vårt elljusspår med 10 olika utegymsstationer (OBS! Barn tränar i målsmans sällskap).

I vårt stora fina bastulandskap kan du dessa dagar låta barnen bada tillsammans i den varma inomhuspoolen, slappna av i det 37-gradiga vattnet i den nya varma utomhuskällan, prova på sköna spabehandlingar anpassade just för barn, eller bara slappa i en vilstol. Är ni sugna på mer aktiviteter så finns många roliga pyssel, leksaker och hoppborg i lekrummet.

Hit till Djurönäset tar det bara 35/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra höstlovslediga. Boka en eller flera dagar; med incheckning från onsdag till torsdag i vecka 44.

PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset


Höstlovspaketet med logi

– Hotellövernattning
– En riktigt god och vällagad 2-rätters middag med förrätt och varmrätt. Barnen kan välja 2-rätters i barnportioner eller ta själva från en mindre barnbuffé med 2 olika rätter samt sallad. Vet du med dig att ni kommer bli sugna på efterrätt kan du köpa till det när du gör din bokning online.
– Entré till spa. Från 15:00 – 20:00 på ankomstdagen och från 08.00 till 11.00 avresedagen är hela familjen välkommen på bad och lek. Mellan klockan 06.00 – 08.00 och 20:00 – 23:00 kan de vuxna njuta av lite egentid i spa’t. Njut i bastulandskapet, 25-meters inomhuspool, ny varm utomhuskälla och relax. Den varma källan är öppen från 09:00 varje morgon.
OBS! Åldersgräns 4 år i varma infinitypoolen.
– Tipspromenad ute i naturen
– Roliga inomhusaktiviteter, som t.ex. hoppborg, i det stora lekrummet vid Loungebaren
– Filmvisning
– Pingisbord, biljard och dart
– Stor frukostbuffé

Klicka på knappen nedan, välj datum i kalendern och klicka på sök. Ankomstdag tisdag – lördag v.44.

Boka Höstlovspaket med övernattning


Spa-aktiviteter

Under höstlovet erbjuder vi extra spa-aktiviteter för barn. Varför inte unna barnen en avslappnande massage för rygg, nacke och huvud vid poolen? Går att boka på plats.
Barn, 8-16 år 10 min, 120 kr
Vuxna, 15 min. 150 kr


Förboka spa-behandling

Du kan också förboka spa-behandlingar inför din vistelse via vår onlinebokning.

Boka spabehandling online


Höstlovsdag med entré till spa och alla aktiviteter

Entrépriser tisdag – torsdag: 345:- /vuxen, 150:- /barn 6-15 år, 0-5 år gratis.
Entrépriser fredag – söndag: 445.-/vuxen, 150:- /barn 6-15 år, 0-5 år gratis.

Entrépriser tisdag – torsdag, med lunch: 495:- /vuxen, 248:- /barn 6-15 år, 0-5 år gratis.
Entrépriser fredag – söndag, med lunch: 595.-/vuxen, 298- /barn 6-15 år, 0-5 år gratis.

OBS! p.g.a. serveringstillstånd är det ej tillåtet att äta och dricka medhavd mat & dryck i inom hotellområdet
OBS! Åldersgräns 4 år i varma infinitypoolen.

Boka Höstlovsdag