Djurönäsets Lager — Djurönäset

Djurönäsets Lager

Nu är den här! Djurönäsets Lager, ekologisk ljus öl från Värmdö Bryggeri.

Stefan Slätt på Värmdö Bryggeri berättar, –Det gnistrande vattnet och de kala klipporna i havsbandet ger oss lugnet och kraften att våga ta ut svängarna. Med inspiration hämtad från vår vackra skärgård brygger vi på Värmdö Bryggeri öl i ett modernt hantverksbryggeri. Vi skapar oväntade smaksensationer och bjuder in till nytänkande kring hur mat och öl kan kombineras för en smakfull upplevelse. 

Tillsammans med Djurönäset har vi tagit fram en ekologisk ljus och lätt lageröl i frisk sydtysk stil. Med sin låga beska och lätta maltkropp passar den perfekt till fisk- och skaldjursrätter men också till lättare husmanskost. Framför allt är Djurönäsets lager en uppfriskande och väl balanserad öl som också fungerar helt utmärkt alldeles för sig själv.

Etiketten är ritad av Owe Ericsson på Seforma. På bilden syns Djuröbron, hav och skärgården. Som detalj har vi lyft fram koppar i text, bård och kapsyl för att knyta in till Djurönäsets koppardetaljer. Visste du att taken, hängrännor, öltappar m.m. är i koppar hos oss? Så nästa gång du är hos oss, prova gärna vår goda nyhet.

För dig som önskar alkoholfritt har vi flera andra goda drycker att välja på.

Värmdö Bryggeri

Vi har flera utvalda ölsorter från Värmdö Bryggeri i vårt sortiment. Värmdö Brygger ligger på Ingarö och står för personlighet och håller en hög kvalitet. De är ett fristående bryggeri och tillhör smakriket Säby. Lokalproducerat när det är som bäst!