Changes – Di Leva tolkar David Bowie

Den 7:e mars kan du uppleva Thomas Di Levas hyllade Bowie-show på Djurönäset. Då konserten 12 oktober snabbt blev slutsåld är vi glada att få välkomna Thomas med musiker upp på scen ännu en gång i mars.

Det blir en fascinerande konsert i tid och rum där du får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Vad serveras då på middagsbuffén under kvällen?
Jo, vi serverar bland annat: Grillad Flankstek med citron, persilja och cheddarmajonnäs, Friterad kikärtsterrin smaksatt med svamp, fänkålsbakad lax med gräslökssmetana, kycklingchorizo med gotlandslinser, vitt vin och rostade körsbärstomater, potatis- och jordärtkocksgratäng och mycket annat.

Välj om du vill boka Changes Show med buffé, SPA och övernattning, Changes Show med buffé eller endast Changes Show. Det går också utmärkt att boka detta event för företag, kontakta då vår bokning: bokningen@djuronaset.com


Changes Show med middagsbuffé, spa och övernattning

 • Lördagen den 7:e mars serverar vi middagsbuffé kl. 18:00 eller kl 20.00.
  Välj sittningstid när du bokar ditt showpaket.
 • ca 21:30 går Thomas Di Leva med musiker upp på scen
 • Njut av vårt Skärgårdsspa (för dig som bokar sittningstid 18.00 så kan ni hinna ner en stund i spa efter middagen, innan showen)
 • Dj spelar från 23.00
 • Sov gott i våra sköna sängar
 • Vakna och njut av uppdukad frukostbuffé med utsikt över havet

pris från 1895:- inkl. moms.

Boka show, buffé, spa och övernattning


Changes Show med buffé

 • Lördagen den 7:e mars serverar vi middagsbuffé kl. 18:00 och kl 20.00
  Välj sittningstid när du bokar ditt showpaket.
 • 21:30 Thomas Di Leva går upp på scen
 • Dj spelar från 23.00

pris 895:- inkl. moms.

Boka show och buffé


Changes Show

 • 21:30 Thomas Di Leva går upp på scen
 • Dj spelar från 23.00

pris 495:- inkl. moms.

Boka show


Endast konsert via Ticketmaster. Bokningsbart inom kort.

pris 495:- + Ticketmasters serviceavgift.


Missa inte denna populära show med Bowies unika låtskatt och Di levas fascinerande personlighet spa-upplevelser, god mat, skärgårdsnatur, hotellövernattning och en riktig festkväll.

Om Thomas Di Leva

Artisten Thomas Di Leva är med 22 album och hundratals framträdanden i TV är ständigt aktuell och alltid i rörelse. Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så ”udda fågeln” nu som en självklarhet i allas våra hjärtan. Rymdblomman från Gävle har släppt hits som ”Vem ska jag tro på?” och ”Vi har bara varandra”. Han sätter ord på det vi alla känner men kanske inte kan förklara.

Om David Bowie

David Bowie är en verkligen en artist utöver det vanliga. Karismatisk, innerlig och med nästan ouppnåelig kultstatus. Från slutet av 60-talet, när hans karriär startade, har han berört generationer med sitt hjärta, unika stil och innovativa scenframträdanden. Under pseudonymen Ziggy Stardust och med albumet The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars, kom det stora genombrottet år 1972. Han beräknas ha sålt cirka 140 miljoner album och som ett resultat av detta valdes 1996 in i Rock and Roll Hall of Fame.Changes_Thomas di leva tolkar David Bowie