• 3 augusti, Bo Kaspers Orkester i Folkparken.

3 augusti. Sommarens enda spelning söder om Umeå med Bo Kaspers Orkester.

Ett av sommarsveriges mest efterfrågade band spelar den 3 augusti för andra gången i Folkparken på Djurönäset.

Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges mest uppskattade liveband. De har sålt över en miljon skivor och har genom åren skapat ett gott förhållande till en bred publik i de nordiska länderna.

I 25 års tid har det Grammis-belönade bandet blandat pop, soul, jazz och visor till en helt egen genre. Bo Kaspers Orkester ligger bakom klassiska låtar som ”Hon är så söt”, ”Undantag”, ”Håll ut”, ”Vi kommer aldrig att dö” och ”I samma bil”. Deras musik och låttexter om uppbrott, förälskelse och vardagens svårmod har gjort avtryck över generationer och bandet har följts av trogna fans från och med genombrottet med debutskivan ”Söndag i sängen” 1993. Sedan dess har Bo Kaspers Orkester gjort ytterligare tio album och fyra samlingar.

2013 medverkade sångaren Bo Sundström i “Så mycket bättre” och 2015 släpptes Bo Kaspers Orkesters senaste album ”Redo att gå sönder”. 2018 turnerade bandet med sin storslagna arenashow ”Allt ljus på oss” med över 75.000 sålda biljetter på Rondo, Cirkus och turnén.

I somras var Bo Kaspers det band som blev utvalda att leda Allsångstimmen som då slog publikrekord. Bo Sundström är även aktuell som årets pristagare till det prestigefyllda Evert Taubestipendiet med motiveringen: ”Vår pristagare har en förmåga att fånga det lilla ögonblicket, det till synes triviala och göra det till stor poesi. Livsöden likväl som små detaljer fångas i väl avvägda strofer, ofta med finurliga ordvändningar”.

På scen:
Bo Kaspers Orkester:
Bo Sundström (sång, gitarr)
Michael Malmgren (bas)
Fredrik Dahl (trummor)
Mats Schubert (klaviatur)

Fler musiker på scen:
John-Erik Bentlöv (trumpet)
Björn Jansson (saxofon)
Robert Östlund (gitarr)

  • Boka din biljett till Bo Kaspers Orkester direkt här online med logi, Sommarbuffé i restaurang Matsalen eller Sill & Grillbuffé i Folkparken (i folkparkstältet) samt entré till SPA och frukostbuffé.
  • Boka enbart konsertbiljett på Ticketmaster.se. Folkparken öppnar redan kl 18.00 och serverar mat från grillen med öl, vin och andra läskande drycker.

Folkparken
I Folkparken (fr. kl 18.00) serveras mat, öl, vin och andra läskande drycker. Egen mat & dryck får ej tas med in och du får ej ta med alkoholhaltiga drycker ut från området. Hitta till Folkparken på Djurönäset

Sjöboden
Vår skärgårdskrog är öppen som vanligt med à la carte meny. Boka bord!

Parkering
Vi rekommenderar dig att åka kommunalt till Djurönäset den 3 augusti. Djurönäsets parkering är i första hand avsedd för våra hotellgäster. SL-buss kör direkt till hållplats Djurönäset från Slussen i Stockholm cirka en gång i timmen.