• Djurönäset tävlar i Årets Möteskock 2019

  • Djurönäset tävlar i Årets Möteskock 2019

  • Djurönäset tävlar i Årets Möteskock 2019

Årets Möteskock – den 5 februari, 2019

Vi på Djurönäset är med och gör upp om den prestigefyllda titeln!

Den 5 februari möts 24 av Sveriges bästa möteskockar på Venue 81 i Stockholm och gör upp om titeln: Årets Möteskock 2019. Vår sous chef, Michael Bäckman Wahlström här på Djurönäset är en av dem. Michael är en otroligt duktig kock som arbetat i yrket sedan 2008. Innan vi fick nöjet att ha honom här hos oss har han bland annat jobbat på Sandhamns seglarhotell. Michael är Smålänning och kommer från början från Kalmar. Nu bor han här på vackra Djurö med sin lilla familj som består av flickvänn och dotter. Michael är skolad i klassisk husmanskost och hans absoluta favoriträtt är stekt fläsk med löksås. Hans matlagningsfilosofi passar perfekt här på Djurönäset där vi älskar att bland annat servera klassiska rätter från den svenska husmanskosten, och alltid lagat från grunden. Som krydda till maten lägger Michael till många internationella influenser, gärna med betoning på Frankrike. När det kommer till bästa matminne för det Michaels tankar till hans mormors kroppkakor med smör och grädde. Avsmakningsmenyn på Aquavit i New York är visst inget dåligt minne det heller!

Vi ser verkligen fram emot att få se Michael och alla andra duktiga kockar tävla den 5 februari.

Mer om Årets Möteskock 2019
Årets Möteskock är en kocktävling där 24 kockar från kulinariskt utmärkande mötesanläggningar tävlar under en heldag. Många av Sveriges bästa kockar arbetar idag på konferensanläggningar och hotell runt om i landet. Tävlingen vill uppmärksamma den kulinariska upplevelsen i samband med konferenser genom att årligen utse Sveriges bästa möteskock.

Plats Venue 81, Drottninggatan 81 i Stockholm
Datum: Tisdag den 5 februari 2019
Mässan öppnar för besökare: 14.30
Vinnaren koras: 18.30
Nätverksmingel med dryck och tilltugg: 19.00 – 22.00

Nu håller vi tummarna allt vad vi kan för Michael den 5 februari!

Kom du också – träffa oss på Djurönäset och heja på Michael!

Vi finns på plats som utställare och hoppas att du vill komma och träffa oss och vara med och heja på Michael och de andra kockarna. Anmälan är kostnadsfri och gäller för dig som bokar, köper eller arrangerar konferenser, möten och event.

Mässan arrangeras av Action Fairs. Mer om mässan här »
Anmäler dig kostnadsfritt gör du här » Begränsat antal platserVår Sous Chef Michael är med och tävlar i Årets Möteskock 2019