Enskild aktivitet

Pris: Enligt offert
Max antal pers: ca 12 pers
Se andra aktiviteter

Yoga

Den mest kända formen av yoga  i Sverige är Hathayoga. Där försöker man skapa en balans i kroppens olika energisystem för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och utveckling.

Metoderna som används är olika kroppsställningar, andningskontroll, koncentrationsövningar och avslappning. Ordet yoga betyder förening, och hatha yoga är en förening mellan de olika energier som solen och månen representerar.

Ring oss så får du veta mer om hur du kan boka yoga för en mindre eller större grupp.

Yoga eller annan wellnessaktivitet, tex Body Balance ingår i Weekendpaket på lördagar kl 14.00. Läs mer här …

Konferens & möteserbjudande för september 2017 – Vattenyoga eller pausyoga

Starta morgonen med ett härligt och speciellt yogapass i Djurönäsets stora inomhuspool eller varför inte en välbehövlig paus med 15-minuters pausyoga för förnyad energi innan ni fortsätter dagen.
För nya bokningar under september inkluderar vi ett av alternativen i er helpension utan kostnad. Vattenyoga passar för grupper upp till 40 personer, pausyogan har ingen antalsbegränsning, bara lokalen är stor nog, alternativt att den utförs utomhus i vår fina skärgårdsnatur.
OBS! först till kvarn gäller då antalet pass per dag är begränsat. Gäller endast nya bokningar. Minimum antal deltagare 8 personer.