Påsklovspaket för hela familjen!

Njut av lediga påsklovsdagar i skärgården! Låt hela familjen umgås i avspänd miljö med massor av lek i stor pool och skön natur.

Vi har tagit fram ett familjepris där det ingår middag, entré till stor 25 m pool (27 grader varm) och bastulandskap, lekrum med hoppborg, filmvisningar m.m. Utanför dörren finns stora ytor skärgårdsnatur att leka i samt ett motionsspår med bl.a. påsktipspromenad. I vårt stora fina bastulandskap kan du dessa dagar låta barnen leka tillsammans i poolen, prova på sköna spa-behandlingar anpassade just för barn, eller bara slappa i en vilstol. Har ni mer spring i benen så finns många roliga aktiviteter i lekrummet och en spännande naturstig runt hela udden.

Var med och tävla om fina priser i vår selfietävling (Groupie går också bra). Låna påskdräkter och ta bilder på dig själv och familjen/vännerna så påskiga som ni kan bli, publicera på Instagram och tagga med #påskpådjurönäset.

Hit till Djurönäset tar det bara 35/50 minuter med bil/buss. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra påsklovslediga.

PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset

I påsklovspaketet med logi ingår
– Hotellövernattning
– Middag (kvällens varmrätt) med dessert
– Entré till relax med bastulandskap, 25 m pool med 27 graders vattentemperatur och djup från 80 cm
(08.00-23.00, OBS! Barn upp till 16 år 09.00 – 16.00)
– Påsktipspromenad
– Stort lekrum vid Loungebaren
– Hoppborg
– Filmvisning
– Pingisbord, biljard och dart
– Stor frukostbuffé med äggmålning

Finns att boka och beställa
– Spa-aktiviteter för barn – avslappnande massage för rygg, nacke och huvud. 15 min. 120:-, från 5-12 år. OBS! Drop in, ej bokningsbara i förväg. 

pris
Våra priser varierar beroende på ankomstdag och val av rum och bäddar. För aktuellt pris ber vi dig titta i vår onlinebokning.

Påsklovsdag med entré till pool & bastu och lekrum med bl.a hoppborg. 245 kr/vuxen, 150 kr/barn. Öppet för daggäster med påskaktiviteter skärtorsdag 29 mars, annandag Påsk måndag 2 april – onsdag 4 april.  Öppettider finner du här.

Boka spabehandling online

Påskweekend i skärgården

Fredag, lördag, söndag. Njut av vår sköna skärgård i vårskrud tillsammans nära och kära. Kom ut till oss och koppla av med promenad längs naturstigen, bastubad och simning. Kombinera med en riktigt lång spabehandling och umgås med dina vänner, med DJ i Loungebaren på skärtorsdagen. På långfredagen och påskafton serveras en härlig trerätters meny. Fri entré hela helgen till bastulandskap med pool och gym samt möjlighet att boka till spabehandlingar. Läs mer och boka …