• Jazz- och vinfredag 9 november 

  • Jazz- och vinfredag 9 november 

  • Jazz- och vinfredag 9 november 

  • Jazz- och vinfredag 9 november 

  • Jazz- och vinfredag 9 november 

  • Jazz- och vinfredag 9 november 

Pris: AfterWorkpaket från 995:-/pers. Alltid lägsta pris vid online bokning.

Övrigt: 35 min med bil eller med SL direktbuss från Slussen (50 min).
Se andra erbjudanden

Jazz- och vinfredag 9 november

Kom och njut av vin med jazziga toner fredag 9 november här på Djurönäset.

Vi välkomnar den jazziga duon Axel Karlsson och Vendela Tegerstrand på vår After Work 9 november!

Axel Karlsson och Vendela Tegerstrand – tillsammans har de sommaren 2017 och 2018 turnerat med ett uppskattat Monica Zetterlund program med trion ”Yttre Bodane”, med över ett 50-tal genomförda spelningar.

Repertoaren för kvällen rör sig från soft jazz, traditionell American Songbook till några inslag av modernare soul såsom Melody Gardot, The American Songbook och Emily King. En skön blandning med jazzig ton.

Ena halvan av duon arbetar heltid som musiker, varav den andra går på Kungliga Musikhögskolans jazzmusiker-utbildning.

Under kvällen finns även en av våra vinleverantörer på plats, Mats Rhune från Terreno.
De kommer bland annat ha med sig ett härligt utbud av mustiga rödviner som man kommer få höra mer av och låta sig smaka på (till bra pris).

Hanna på Terreno berättar –

ETT STENBORD I TOSCANA
Det var just där vår vinresa började, vid ett stenbord i Toscana. Det var en vårdag 1988 som vi kom till Terreno för att börja det som från den dagen skulle bli vårt liv. Den romantiska drömmen om en vingård i Italien förvandlades snart till valkiga nävar och jord under naglarna, men samtidigt slog vår kärlek till vinet som vi skapade rot. Terreno stal våra hjärtan och ända sedan dess har vi följt vinet från den spirande rankan till den färdiga flaskan. Hela tiden med hantverket i fokus och där varje flaska bär med sig en bit av oss.
Snart förstod vi att det fanns så mycket mer att utforska än bara den Chianti Classico som trakten traditionellt har framställt. Med nyfikenheten kliande i fingrarna har vi tagit oss från enbart tradition till innovation. Prisbelönta viner och många utmärkelser har bekräftat att vi är på rätt spår, att det går att göra förstklassigt ekologiskt vin, där dåtid möter framtid – i samma flaska.
Vi är väldigt glada över få dela med oss av vår passion för vin, både i Toscana och i Stockholm.

Vi serverar kvällens varmrätt samt barmeny från 18.00, som alltid med ett stort urval av drycker att välja ifrån därtill, och just denna kväll, lite mer fokus på viner såklart.

Kl.20.00 drar Axel och Vendela igång de jazziga tonerna och från ca 22.00 blir det DJ som tar vid.

Passa på att göra helgen längre genom att boka in vårt populära AW-paket med boende, middag, entré till SPA, logi och frukostbuffé, Livemusik och DJ!

BOKA AW-PAKET HÄR!