Nyårsgala 2017

Storband med dans, festlig 4-rätters supé, DJ, bubbel och fyrverkeri

Varmt välkomna att fira avslutet på 2017 och dansa in det nya 2018. Vi erbjuder en stor festlig 4-rätters nyårssupé, liveband och DJ som underhåller dig och dina vänner långt in på småtimmarna. Året avslutas med ett storslaget festfyrverkeri.

Tillsammans med storbandet Stockholm Pocket Big Band firar vi in nyåret med praktfulla swing, soul, funk och disco-toner toppat med några rockklassiker. STHLM Pocket Big Band är partybandet de Luxe. Elva personer på scen med 5 blås garanterar rytmiska toner för dansbenen och harmoniska klanger för själen. Firandet fortsätter på det nya året 2018 med musik och dans fram till 03.00.

Nyårsafton cocktail

Cocktailunderhållning med Evelina och Viktor

På nyår kommer också Evelina Olsén till Djurönäset tillsammans med pianisten Viktor Olsén och spelar mysiga låtar för er före och under supén.

På Djurönäset upplever du en enastående vacker natur, sköna sängar, 25 meters inomhuspool och vårt lyxiga bastulandskap. Möjlighet till Spa-behandlingar gör årets sista helg till en relaxupplevelse utöver det vanliga.

Nyårspaket (31/12-1/1-18) Boka online
I nyårspaketet ingår; nyårsfika på eftermiddagen, 4-rätters nyårssupé, all underhållning, boende i dubbelrum med stor nyårsfrukostbuffé på nyårsdagen. Dessutom fritt inträde till bastulandskap och pool, samt vedbastu under eftermiddagen på nyårsafton.
Pris 2.595:-/person (enkelrumstillägg 200:-/person) Boende i tvåbäddsrum 2.295:-/person.

Två dagars paket (30/12-1/1-18) Boka online
Kom hit dagen innan nyårsafton och vakna upp i skärgården. Ta en långpromenad i vår fantastiska skärgårdsnatur, en simtur i poolen eller ett par timmar i bastulandskapet så att du kommer i rätt stämning för kvällens firande.
I tvådagars paketet ingår; extra övernattning i dubbelrum med kvällens varmrätt i baren den 30/12 samt allt i Nyårspaket enligt ovan.
Pris 3.790:-/person i dubbelrum (enkelrumstillägg 400:-/person) Boende i tvåbäddsrum 3.190:-/person

Dryckespaket – boka online
Boka gärna dryckespaket direkt när du gör din bokning här på hemsidan, finns som tillval. Ett glas champagne serveras i loungen innan middag. Ett glas vin till varje rätt, utvalt av vår sommelier  545:-/person.   

Alkoholfritt dryckespaket: Ett glas alkoholfritt mousserande serveras i loungen innan middag. Ett glas till varje rätt  245:-/person.


Evelina Olsén

Ett känt namn i musiksverige, har varit verksam sångerska de senaste 15 åren. Vi har setts henne backa upp många av Sveriges största artister, gjort stora turnéer, Tv- och radiojobb och körat flera år i Melodifestivalen. Evelina är en riktig entertainer, och med sin charm och explosivitet fångar hon den mest kräsna publiken. Succésingel ”Kärleken är vi” blev 2016 års officiella låt för Stockholm Pride med text skriven av Camilla Läckberg. Evelina har gjort succé med låten på festivaler, på Tv i program som Sommarkrysset och Nyhetsmorgon och låten spelas även flitigt på radio.